جوابیه روابط عمومی بیمارستان در خصوص اخبار کذب منتشر شده در سایتها

روابط عمومی بیمارستان امام رضا (ع) پیرو مطالب کذب منتشر شده در برخی سایتها در خصوص عدم تحویل جسد به خانواده متوفی به خاطر هزینه های بیمارستانی شرح ما وقع را جهت تنویر افکار عمومی به اطلاع مردم شریف منطقه میرساند:

متوفی خانم ش.ف سیزده ساله در تاریخ بیست ونهم اسفندماه 1394با سابقه عمل جراحی لاپاراتومی که یک هفته قبل در بیمارستان نور آباد لرستان بر روی وی انجام شده بود با حال عمومی وخیم به این مرکز اعزام شد با توجه به علایم بالینی وجواب آزمایشات ،در اول فروردین 95به اتاق عمل فرستاده شد وپس از عمل جراحی مورد نیاز ،ساعت 8:30 صبح به ICUجراحی منتقل گردید .

بیمار در مورخ 9/1/95دچار خونریزی گوارشی شده وپس از انجام اندوسکوپی به علت ادامه خونریزی جهت جراحی به اتاق عمل انتقال یافت وپس از عمل ،مجددا تحویل ICU جراحی داده شد در تاریخ 13/1/95 به بخش picu منتقل گردید ومتاسفانه در تا ریخ 21/1/95ساعت 12:30د چار ایست قلبی تنفسی گردید وعملیات احیا قلبی ریوی (CPR)یکساعت به طول انجامید . جسد متوفی ساعت 14 به سردخانه منتقل شد .پس از انجام کارهای اداری توسط منشی بخش ،همراه بیمار به واحد ترخیص ارجاع داده شد که متاسفانه همراهان متوفی تا روز 22/1/95حهت تحویل جسد مراجعه ننمودند . پس از مراجعه ،توسط سرپرستار بخش PICU جهت انتقال جسد به پزشکی قانونی توضیحات لازم داده شد ،همراهان خواهان شکایت از جراح نورآباد شدند .

به همین خاطر پزشک مرکز ،جواز دفن راصادر ننمود که پدر متوفی اجازه انتقال جسد را به پزشک قانونی نداده وتوسط چهار نفر از بستگان درجه یک متوفی رضایت عدم ار جاع به پزشک قانونی امضاءشد وسپس جواز دفن صادر گردید .با توجه به اینکه هیچ اقدامی تا ساعت 14:10توسط همراهان جهت تحویل جسد بعمل نیامد سرپرستار PICU با تلفن همراه خود با خانواده بیمار دراین خصوص تماس گرفت . سرانجام در تاریخ 23/1/95همراهان متوفی جهت تحویل جسد مراجعه کردند که با دستور ریاست بیمارستان ،جسد بدون پرداخت وجهی تحویل آنها داده شد وبه آنها یاداوری گردید پس از انجام مراسم تدفین جهت تکمیل فرم مددکاری وتعیین تکلیف پرونده مراجعه نمایند .

پس از درج مطالب خلاف واقع در رسانه ها دراین خصوص ،بستگان متوفی با مراجعه به بیمارستان ضمن تشکر از کادر درمانی بیمارستان امام رضا (ع)کتبا اعلام نمودند مطالب مطرح شده از قول آنها دربرخی رسانه ها کذب محض بوده است .

در پایان مدیریت بیمارستان امام رضا (ع)ضمن تقدیر از فعالان عرصه خبر از آنها میخواهد با حفظ رسالت خبری خویش از درج خبرها بدون تحقیق وبررسی خودداری نموده تا دیگر بار شاهد چنین جفایی درحق بیمارستانی که بار خدمت رسانی به چهار استان کشور را به دوش میکشد نباشیم .

روابط عمومی م.آ.د.امام رضا (ع)