کلاس آموزشی روابط عمومی الکترونیک برگزارشد

چهارمین جلسه کلاسهای توانمندسازی سازی روابط عمومی های تابعه دانشگاه علوم پزشکی باعنوان روابط عمومی الکترونیک ،صبح امروز هفتم اسفندماه دربیمارستان امام رضا(ع) برگزار شد.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به تاکید رییس دانشگاه بر تعامل مدیران مراکز با روابط عمومی های مربوطه بیان کرد: روابط عمومی یک هنر است، اگر قلم روابط عمومی پویا باشد وبنویسد، بعنوان یک نقطه ی قوت و بااهمیت ،جایگاه خود را در نزد مدیر پیدا خواهد کرد واینجاست که تعامل وهمکاری بین مدیر وروابط عمومی دو سویه خواهد بود.
وی ضمن اشاره به روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام رضا(ع) گفت:
سایت وشبکه اطلاع رسانی مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) بعنوان بزرگترین رسانه خبری دانشگاه، اکنون نه تنها بعنوان منبع خبری دانشگاه، بلکه بطور مستقل، مورد استفاده خبرگزاریهای مهم استان قرارمیگیرد.
مهدی محمدی اظهارکرد در گذشته روابط عمومی های ادارات فقط مسئول امور فوق برنامه وپلاکارد وبنر بوده اند اما امروره نقش تکنولوژی در روابط عمومی باعث پیدایش مفاهیمی چون روابط عمومی الکترونیک ، روابط عمومی آنلاین وروابط عمومی مجازی شده است .وی درادامه نقش مهم روابط عمومی ها را تبلیغ وترغیب ، اطلاع رسانی ، نفوذدر افکارعمومی ، اعتمادسازی وتعامل بارسانه ها ذکر کرد.
درپایان لوح تقدیر هایی ازسوی دکتر فیض الله منصوری معاون امور اجتماعی دانشگاه به مسئولین روابط عمومی های مراکز اهداء شد.

رسانه جدید