رییس مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع)عضو ستاد نهضت سبز

به گزارش روابط عمومی اداره منابع طبیعی استان ،درآستانه هفته درختکاری نشست مشترکی با حضور مدیران ونمایندگان ادارات عضو ستاد نهضت سبز روز چهارشنبه هفتم اسفند دراداره کل منابع طبیعی برگزارشد.
 دراین نشست کولانی مدیر کل منابع طبیعی وآبخیزداری استان کرمانشاه پیام سال هفته منابع طبیعی سازمان جنگلها را "منابع طبیعی بزرگترین سرمایه ملی" ذکر کرد وگفت بایستی همه مردم وادارات خود را متولی حفظ،احیا وتوسعه منابع طبیعی بعنوان بستر حیات  و ودیعه الهی بدانند چرا که متعلق به همه آنهاست.
 "بیمارستان سبز" طرحی بود که دکتر سروش رییس بیمارستان امام رضا (ع) نوید آن را به هم استانیهای خود داد واظهار داشت:در اولین روز هفته منابع طبیعی  این  بیمارستان افتخار دارد میزبان تمامی اقشار مردم ومسئولین در افتتاح بوستانی سبز باشد که نهالهای آن بدست پزشکان ،پرستاران،ورزشکاران،تشکلهای مردم نهاد، دانش آموزان،دانشجویان ،خانواده معظم شهدا،مسئولین ارشد استان وحتی بیماران خاص کشت خواهند شد وخود شاهد رشد ونمو آن خواهند بود .
دکتر سروش افزود: در۳۰ هکتار اراضی اطراف بیمارستان  پارک جنگلی  وجاده سلامتی احداث شده که تردد در آن برای عموم طبیعت دوستان ،همیاران طبیعت وکسانی که غرس کننده نهال هستند آزاد خواهد بود. وی در خاتمه این طرح را  ماندگار وارزشمند برای تمامی نسلها ذکر کرد.

در این نشست  رییس دانشگاه پردیس کشاورزی ،نمایندگانی از شهرداری کرمانشاه،مدیریت امورزندانها ، بنیادشهید وامورایثارگران، اموزش وپرورش، کانون پرورشی فکری کودکان ، سازمان جهادکشاورزی، میراث فرهنگی
، شهرک صنعتی زاگرس و بسیاری دیگر از ادارات وسازمانها وNGO ها شرکت داشتند.
قرار است مراسم افتتاحیه هفته درختکاری با شرکت همه آحاد مردم علاقمند به محیط زیست به دعوت رییس مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع)و مدیرکل منابع طبیعی استان دربیمارستان امام رضا(ع) برگزار وکاشت نهال دراراضی اطراف این بیمارستان انجام شود.