پیام تبریک دکتر علی سروش به مناسبت دهه فجر

سی‌و‌هفتمین فجر انقلاب اسلامی در حالی فرارسید که مساعی بی‌نظیر ملت ایران در احقاق حقوق هسته‌ای کشور، جهان را مبهوت تدبیر مدیران نظام نمود.

یَمْحُ اللَّهُ الْبَاطِلَ وَ یُحِقُّ الْحَقَّ بِکَلِمَاتِهِ.  «۲۴شوری»

این طلوع عرفانی همچون پلی تاریخی ظلمات جور و ستم را به سپیده پیروزی رساند تا کاخ استبداد و دیکتاتوری فرو ریزد و ارزش‌های اسلام ناب محمدی (ص) بر جامعه حاکم گردد و موجی از بیداری و خیزش در جهان خلق کند.

فجر انقلاب اسلامی فرصتی برای بازنگری در ارزش‌ها و آرمان‌های انقلابی است، تا دریابیم که با دستاورد حاصل از خون هزاران شهید چه کرده‌ایم و بار دیگر پیمان ببندیم تا در راه تحقق اهداف والای رهبر کبیر انقلاب حضرت امام خمینی (ره) با حفظ وحدت، از هیچ کوششی دریغ نکنیم.

اینجانب به‌عنوان عضوی کوچک از ملت عظیم ایران اسلامی سی‌و‌هفتمین فجر شکوهمند انقلاب اسلامی ایران را به رهبر فرزانه انقلاب، امت شهیدپرور ایران و آزادی‌خواهان جهان به‌ویژه جامعه‌ دانشگاهی کشور تبریک و تهنیت گفته و ضمن دعوت از همگان برای حضور شکوهمند در راهپیمایی حماسی 22 بهمن، از پیشگاه حضرت احدیت، سعادتمندی و توفیقات روزافزون این ملت را آرزومندم.

دکتر علی سروش