پیام تبریک مدیر عامل بیمارستان - دکتر علی سروش به مناسبت روز پرستار

پیامبر اکرم (ص) فرمودند: "هرکس برای برآوردن نیاز بیماری بکوشد، چه آن را برآورده سازد و چه نسازد مانند روزی که از مادرش زاده شده، از گناهانش پاک می شود".
پنجم جمادی الاول سالروز ولادت با سعادت بزرگ بانوی قهرمان کربلا، پرچم دار نهضت پس از شهادت امام حسین (ع)، عقیله بنی هاشم، حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار است.

پنجم جمادی الاول سالروز ولادت با سعادت بزرگ بانوی  قهرمان کربلا، پرچم دار نهضت پس از شهادت امام حسین (ع)، عقیله بنی هاشم، حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار است.

پرستاری در فرهنگ اسلامی ما جایگاه بسیار رفیعی دارد، پرستاری هنری است بی نظیر و تخصصی است بی همتا. پرستاری تنها مراقبت از علائم حیاتی بیمار نیست، فقط نگهبانی از مرز حیات بیمار نیست بلکه دمیدن روح زندگی است. پرستاران و سایر رشته های وابسته نقش مهمی در حفظ و ارتقاء سلامت جامعه دارند و یکی از حلقه های مهم و موثر در زنجیره سلامت هستند.

سالروز ولادت این بانوی بزرگ موقعیت مناسبی است برای قدردانی از زحمات شبانه روزی جامعه پرستاری.

اینجانب با تبریک روز پرستار ایامی سرشار از توفیقات روز افزون الهی برای تمامی زحمت کشان این عرصه از درگاه خداوند منان مسئلت می نمایم.

دکتر علی سروش

مدیر عامل مرکز