بیمارستان درحال ساخت سوختگی کرمانشاه به بیمارستان گلستان تغییر نام داد

در جلسه امروز هیات رییسه دانشگاه که در بیمارستان امام رضا (ع) در حال برگزاری می باشد نام بیمارستان درحال ساخت سوختگی کرمانشاه با تاسی به آیه شریفه "ما آتش را بر ابراهیم گلستان گردانیدیم" به بیمارستان گلستان تغییر یافت.
در جلسه امروز هیات رییسه دانشگاه  که در بیمارستان امام رضا (ع) در حال برگزاری می باشد نام بیمارستان درحال ساخت سوختگی کرمانشاه با تاسی به آیه شریفه "ما آتش را بر ابراهیم گلستان گردانیدیم" به بیمارستان گلستان تغییر یافت.

هیات رییسه دانشگاه بر اساس آیه شریفه " کونی بردا وسلاما علی ابراهیم" نام بیمارستان سوختگی را "بیمارستان گلستان " نهادند به امید آنکه این بیمارستان مرهمی باشد بر درد جانکاه سوختگی در غرب کشور.

گفتنی استهیات رییسه دانشگاه امیدوار است این بیمارستان که دارای  200تخت مصوب است سال آینده وارد مدار درمانی استان شود و مردم غرب کشور را از مراجعه به مرکز برای درمان سوختگی بی نیاز سازد.