ثبت ۶۴ طرح موفق بیمارستانی توسط مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع)

مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) ۶۴ طرح موفق بیمارستانی با رویکرد مدیریت منابع ومصارف را ثبت نمود.
مدیر دفتر بهبود کیفیت این مرکز با اعلام این خبر افزود: ازآنجا که دفترمدیریت بهره وری دانشگاه در نظر دارد درمهرماه سالجاری همایشی تحت عنوان تجارب موفق مدیریتی درکل استان برگزار نماید ، این مرکز با ارائه ۶۴ طرح موفق بیمارستانی دراین همایش شرکت خواهد نمود.
نسترن مرادی با اشاره به اینکه این طرح ها در قالب وفرمت تجارب موفق که توسط دفتر مدیریت بهره وری دانشگاه ارائه شده تدوین شده است ادامه داد: دفتر بهبود کیفیت به مدت یک هفته متولی جمع آوری، تدوین ، ویراستاری ،تایپ وهمچنین مشاوره به مسئولین واحدهای مختلف بیمارستان جهت ارائه طرحهای مربوطه ازسوی آنان بوده است.
مرادی اهداف طرحهای مذکور را افزایش کارایی(کاهش هزینه یا درامدزایی) ، افزایش اثربخشی(ارتقاء شاخصهای عملکردی یا افزایش میزان رضایتمندی گیرندگان خدمت)ویاهردو مورد ذکر کرد وگفت: این طرحها پس ازداوری توسط کمیته مدیریت وبهره وری دانشگاه، درقالب سخنرانی وپوستر درروز همایش ارائه می گردند ودرپایان، طرحهای برتر معرفی ومورد تشویق قرارمیگیرند.
مدیر دفتر بهبودکیفیت مرکز درپایان اظهارنمود: بنابر توصیه مدیرعامل ، درنظر داریم این تجارب موفق رادرقالب مجموعه ای به نام مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع)، چاپ ومنتشر نمائیم.

-----------

۱۶ شهریور ۱۳۹۷ ۱۰:۳۹