کارگاه آموزشی چرخه مدیریت بهره وری در بیمارستان امام رضا (ع)

کارگاه اموزشی اجرای چرخه مدیریت بهره وری در سطح دانشگاه علوم پزشکی با محوریت مجتمع بیمارستانی امام رضا(ع) با حضور دکتر عبدی مدیر بهره وري ،خلاقیت ونوآوری دانشگاه علوم پزشکی ،مدیران ونمایندگان کمیته بهره وری مراکز درمانی دولتی وخصوصی استان و شبکه های بهداشت و درمان شهرستانهای تابعه در سالن امفی تئاتر شهید نوروز نژاد برگزار شد .
سعدالله دهچراغی عضو کانون ارزیابان بین الملی بهره وری و مسئول بهره وری مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع)هدف از اجرای کارگاه های دوره ای مدون را ارتقای سطح دانش فنی مدیران و اعضای تیم بهره وری مراکز و اجرای عملیاتی پروژه های بهره وری بیان نمود.
دکتر عبدی مدیریت بهره وری وخلاقیت و نو آوری دانشگاه علوم پزشکی ضمن تشریح موضوع بهره وری در ابعاد مختلف و محدودیت منابع سازمان ها بالأخص وزارت بهداشت،اجرای پروژه های بهره وری را با توجه به پیش رو بودن جشنواره تجارب موفق در آذر ماه سال جاری راحائز اهمیت دانست.
محمود فخری معاونت توسعه و برنامه ریزی مجتمع ، ارزیاب بین المللی و عضو کانون ارزیابان سازمان ملی بهره وری نیز با توجه به پایلوت بودن مجتمع بیمارستانی امام رضا(ع) در سطح کشور، برامادگی این مرکز درتوانمندسازی و ارائه تجارب موفق به سایر مراکز تاکید نمود.
لازم به ذکر است این اموزشها در قالب W.sh با گواهی بازاموزی نوع اول بصورت منظم در سال جاری توسط واحد اموزش ضمن خدمت مجتمع بیمارستانی امام رضا(ع) برگزارخواهد شد.

----------