دپارتمان گروه اموزشی پرستاری ومامایی در مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) افتتاح شد

دکتر ویسی رییس دانشکده پرستاری و مامایی که به همراه مسئولین این دانشکده برای افتتاح دپارتمان آموزشی پرستاری ومامایی درمجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) حضور یافتند دراین باره اظهارنمود:
این دپارتمان برای اولین بار درکشور درسه مرکز درمانی معتضدی، فارابی وامام رضا(ع) تشکیل شده است .
گروههای آموزشی پرستاری ومامایی برای ارتقاء وبهبودوضعیت دانشجویان پرستاری ومامایی وتعمیق ارتباط بین بالین ومباحث نظری دراین مراکز درمانی  مستقر شده است .
وی با بیان لزوم ارتباط دوطرفه بین بیمارستانها ودانشکده ها اظهار کرد: این ارتباط باعث میشود دانشکده ها وبیمارستانها از پتانسیل همدیگر استفاده کرده واحیانا موانعی که برسر راه آموزش پرستاران ممکن است وجودداشته باشته برطرف گردد.
دکتر ویسی اظهار امیدواری کرد که دانشجویان کارشناسی ارشد پرستاری همکاری بیشتری با بیمارستانها داشته باشند.

mama1
mama4