ابراز رضایت از وضعیت طرح انطباق در مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع)

ابراز رضایت  از وضعیت طرح انطباق در مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع)

صبح امروز ارزیابان طرح انطباق دانشگاه علوم پزشکی ضمن حضور  در بخشهای مختلف بیمارستان ، وضعیت انطباق دراین مرکز را مثبت ارزیابی کردند. اقای الماسی مدیر فرهنگی دانشگاه گفت:در بازدیدهایی هم که بصورت غیر رسمی  انجام دادیم شاهدافزایش رضایتمندی بیماران وهمراهان ومثبت بودن آیتم هایی نظیر رعایت پوشش همکاران، تعامل با بیمار،پوشش بیماران دراتاق عمل ،کمک معنوی و روحی به بیماران ،حفظ حریم وشان بیماران و......بودیم .اقای الماسی ادامه داد:معاونت فرهنگی آماده هرنوع کمک اعم از دعوت از اساتید وسخنرانان ودر اختیار گذاشتن امکانات مورد نیاز برای برگزاری کلاسهای آموزشی وفرهنگی جهت کارکنان مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) می باشد.

تطابق

۲۷ آبان ۱۳۹۷ ۱۴:۵۷