شروع به کار اولین کنگره ملی قلب و ورزش در بیمارستان امام رضا (ع)

اولین کنگره ملی قلب و ورزش از امروز پنجشنبه ۲۲ آذر به مدت 3 روز در بیمارستان امام رضا (ع) شروع به کار کرد.

پروفسور مرادی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دراین کنگره گفت:
راه اندازی بخش پیوند قلب و کبد به عنوان یکی از نیازهای منطقه غرب کشور در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در دستور کار است .

وی اشاره کرد:با توجه به فعالیت بیمارستان امام علی (ع) به عنوان مرکز تخصصی قلب غرب کشور، بسترهای لازم برای راه اندازی بخش پیوند قلب در این بیمارستان فراهم است.
رییس کنگره ملی قلب و ورزش ادامه داد: برای راه اندازی بخش پیوند کبد در کرمانشاه هم تلاش می کنیم و امیدواریم شاهد راه اندازی این بخش برای پوشش بیماران غرب کشور و استان باشیم.

دکتر سروش دبیر علمی کنگره ملی قلب وورزش  گفت: تنها سلاح علیه بیماریهای مزمن غیر قابل انتقال سبک زندگی سالم است، با رژیم غذایی سالم ،انحام فعالیتهای فیزیکی ،کنترل وزن وفشارخون ،ممنوعیت مصرف دخانیات والکل میتوان این بیماریها راکنترل کرد.
رییس مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) افزود:بیماریهای غیر واگیر در حال حاضر عامل اصلی ناتوانی و مرگ در جهان به شمارمیرودو۴۸ درصد این مرگ ومیرها دراثر بیماریهای قلبی است.
وی با اشاره به اینکه بیماریهای قلب وعروق درطول ده سال گذشته 27 درصد افزایش داشته است اظهار کرد : برانیم که این کنگره را بطور سالیانه تا بدست اوردن نتایج مطلوب ادامه دهیم .
دبیر علمی کنگره قلب وورزش خاطره نشان کرد:۱۸۷ مقاله علمی ازسراسر کشوربه این کنگره ارسال شده است که کمیته علمی این کنگره، ۱۵ مقاله رابعنوان سخنرانی و ۵۱ مقاله بعنوات پوستر و۱۴ سخنران مدعو انتخاب نموده است.

رسانه جدید

دکتر ذکایی دبیر اجرایی کنگره گفت:
فعالیت بدنی منظم یکی از دلایل کاهش نارسایی قلب است .وی به ضرورت وجود پرسنل اموزش دیده پزشکی درکنار ورزشکاران حرفه ای اشاره کرد وگفت :این موضوع میتواند درکاهش مرگ ومیر دربین ورزشکاران موثر باشد.

رسانه جدید