همایش پیاده روی در جاده سلامت بیمارستان سبز

به مناسبت هفته سلامت مراسم پیاده روی درجاده سلامت باحضور رییس وپرسنل دانشگاه علوم پزشکی ، اداره کل منابع طبیعی ومجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) پنجشنبه پنجم  اردیبهشت ماه  در اراضی شمالی این مجتمع بیمارستانی برگزار شد.

دکتر مرادی در این مراسم گفت:

یکی از کارهای خوب برای تامین سلامتی انجام ورزش و فعالیت بدنی است که مانع اصلی بروز بیماری قلبی و عروقی است.وی افزود: در کنار انجام مرتب ورزش، رعایت مسایل روحی و روانی و نیز حفظ محیط زیست در کسب سلامت بسیار موثر است رییس دانشگاه علوم پزشکی درپایان از دست اندرکاران این مراسم که هم حفظ محیط زیست و هم حفظ سلامتی و نیز ایجاد نشاط را مد نظر داشتند تشکر کرد.

رییس مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) با اشاره به اینکه دوسه سالیست که  با حمایتهای رییس دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل منابع طبیعی  درمسیربیمارستان سبز قدم برداشتیم گفت :بیمارستان سبز مولفه هایی دارد از جمله فصای سبز ، هوشمندشدن  بیمارستان، الکترونیک کردن  پرونده های بیماران وگزارش پزشکی وپرستاری ومکاتبات اداری وکلا حذف کاغذ  و جایگزینی سوختهای فسیلی با انرژی خورشیدی وانرژیهای پاک است .وی افزود :وجود فضای سبز و چشم اندازی زیبا ومفرح برای بیماران، درختکاری وحفظ محیط زیست هم از مولفه های بیمارستان سبزاست.

دکتر سروش درادامه گفت:ازسال ۹۳ مذاکره کردیم با منابع طبیعی که ضمن دراختیار دادن ۳۰ هکتار از اراضی شمالی وکوهپایه ای این مجتمع بیمارستانی  بما،امکاناتی را بدهدکه محیطی را دربیمارستان فراهم کنیم  هم درجهت بیمارستان سبز وهم درجهت  اصلاح سبک زندگی که یکی از مولفه های اصلاح سبک زندگی  تحرک است .وی ادامه داد: ما با برپایی همایشهای  مختلف زمینه رابرای حضور دوستداران محیط زیست وهمکاران جامعه پزشکی فراهم کرده ایم که  کم تحرکی که عامل اصلی مرگ ومیرهاست ازبین برود .

صرف غذای سالم ، مسابقه طناب کشی، درختکاری و اهداء جوایز به برندگان مسابقات ورزشی ازجمله برنامه های مهم این همایش بود.