رییس مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) به پویش ملی بهار همدلی پیوست.

دکتر علی سروش ضمن اعلام پیوستن به پویش ملی "بهار همدلی" از کلیه اساتید و کارکنان این بیمارستان درخواست کرد تا به این پویش دانشگاهی بپیوندند.
وی اظهارنمود:بنده به جرات می‌توانم به عنوان نماینده بیش از دو هزار نفر از کارکنان و اعضاء هیات علمی این مجتمع بیمارستانی اعلام کنم که همچنان آماده هر نوع کمک به سیل زدگان هستیم

دکتر سروش گفت:از کلیه اساتید و کارکنان این مجتمع بزرگ بیمارستانی برای پیوستن به این پویش همگانی دعوت می‌کنم

گفتنی است بر مبنای  طرح ملی پویش بهار همدلی، هر مقدار کمک‌های نقدی از طرف دانشگاهیان در هر دانشگاه جمع‌آوری شود، به میزان دو برابر آن کمک بلاعوض از سوی نهادهای حمایتی کشور به آن، اضافه شده و واحدهای مسکونی تخریب شده تعدادی از هموطنان نیازمند بازسازی می‌شود.
رییس مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) بعنوان اولین رییس بیمارستان استان کرمانشاه  به این همایش ملی پیوست.