نشست رییس دانشگاه علوم پزشکی ورییس مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) با خبرنگاران

به مناسبت روز خبرنگار جلسه تجلیل از خبرنگاران استان با حصور دکتر مرادی ودکتر سروش درروز سه شنبه ۲۲ مرداد برگزارشد.
دکتر سروش دراین جلسه گفت:خبرنگار ی رسالت پیامبرانست که هدفشان تنویر افکار واطلاع رسانی است .وی ادامه داد:ارزش قلم شما تا بدانجاست که خداوند درقران به قلم قسم یاد  میکند.
دکتر سروش با بیان اینکه رسالت خبرنگاری مطالبه گریست وخودم راپاسخگوی هرگونه سوال میدانم گفت : شما علاوه برانجام رسالت خود باید به ماکمک کنید به ضعف هایمان پی ببریم .رییس مجتمع بیمارستانی امام رضا اضافه کرد:اولویت ما امروزه حل مشکل سالمندی وبیماریهای غیرقابل واگیراست که دراین زمینه ازشمادرحوزه فرهنگ سازی واطلاع رسانی کمک میخاهیم .

دکتر سروش گفت :بیمارستان امام رضا ( ع)یکی ازنقاط قوت استان ماست که بیماران مستاصلی را پذیراست  که مراکز دیگر عاجز از درمان انان بوده اند،وی اشاره کرد:.۲۶۰۰ نفر پرسنل ،۱۸۰ نفر متخصص  بیش از  ۴۰۰ نفر دستیار و۷۰۰ نفر پرستار بصورت شبانه روزی کار میکنند وروزانه حدود۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر خدمات مناسب دریافت میکنند وترخیص میشوند.

درپایان این مراسم ازخبرنگاران با اهداء لوح تجلیل شد

رسانه جدید