عزم بیمارستان امام رضا(ع) ودانشگاه علوم پزشکی جهت راه اندازی مجدد بخش پیوند کلیه درکرمانشاه

درجلسه ای که روز یکشنبه چهاردهم مهرماه با حضور رییس مجتمع  بیمارستانی امام رضا(ع) و نفرولوژیستهای این بیمارستان تشکیل شد،بر تشکیل تیم پیوند کلیه جهت فراهم کردن الزامات راه اندازی مجدد بخش پیوند کلیه تاکید شد .
دکتر سروش با اشاره به مرارتهای  بیماران نیازمند پیوند کلیه در مدت غیرفعال شدن بخش پیوند این بیمارستان  برای درمان دراستانهای دیگر ازعزم این بیمارستان ومجموعه دانشگاه علوم پزشکی برای راه اندازی بخش پیوند کلیه خبر داد وواعلام کرد :راه اندازی این بخش یکی از اولویتهای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه است و همه درتلاشیم که شرایط مطلوب جهت تامین تجهیزات وشرایط آزمایشگاهی ومسایل مالی مورد نیاز فراهم شود.
دکترحسین عبدی فلوشیپ پیوند کلیه  نیز با تشریح ملزومات بحث پیوند کلیه:مشاوره های مورد نیاز ،آزمایشات ضروری وداروهای خاص ولازم جهت بیماران پیوندی گفت : مشکل اصلی ما نبود نفروپاتولوژیست است که با مساعدت دانشگاه این مشکل برطرف ومقدمات کار جهت عمل پیوند ( هم جسد وهم زنده ) رابه زودی فراهم خواهیم کرد.وی همچنین افزود : بیماران نیازمند به پیوند معمولا به سه صورت به ما ارجاع داده میشوند: با مراجعه مستقیم خودبیمار به بیمارستان ، ازطرف همکاران نفرولوژیست یاازطرف انجمن پیوند کلیه .