بیست ونهمین جلسه هیئت امنای مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع)

بیست ونهمین جلسه هیئت امنای مجتمع بیمارستانی امام رضا(ع) باحضور روسا ومعاونین دانشگاه صبح روز 12آبان ماه 98 درمحل سالن جلسات  مجتمع مذکور برگزار شد.

این جلسه بادستورکارگزارش عملکرد مجتمع بیمارستانی امام رضا ( ع)درسال ۹۷،گزارش پیشرفت برنامه های دردست اقدام وبرنامه های آتی وبررسی چالشها وموانح تحقق برنامه ها با توجه به آخرین وضعیت شاخصهای کلیدی عملکرد مجتمع سال ۹۸تشکیل شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دراین جلسه اظهارکرد:

بیمارستان امام رضا(ع) با وجودبخشهای متنوع دربحث پیوندها وسرطان جایگاه ارزشمندی درغرب کشور دارد.

وی افزود :اولویت دانشگاه تکمیل پروژه های نیمه کاره است وعمده مسائلی که باعث توقف پروژه هاشده مسائل حقوقی ومالی است.

دکتر مرادی با اشاره به اینکه نباید بیماربرای درمان ازکرمانشاه خارج شود بلکه کرمانشاه بایدمحل ارجاع بیماران استانهای اطراف هم باشدگفت:

سعی داریم بخش جراحی چشم را دراتاق عمل این مرکز فعالتر کنیم باتوجه به اینکه دراین مرکز ۲۰ اتاق عمل وجودداردوروزانه ۷۰ تا ۸۰ عمل جراحی انجام میشود ظرفیت افزایش تعداداعمال جراحی رادارد.

رییس مجتمع بیمارستانی امام رضا(ع)گفت:

این مرکز ۷۵۴ پرستار داردودرمقایسه با استانداردها ۱۴۷کمبود نیروی پرستاردارد وی بابیان اینکه حدود ۸۶۸ میلیارد ریال ازسازمانهای بیمه گرطلب داریم ادامه داد:

۴۰۴ نفر نیروی طرحی داریم وماهیانه ۲میلیاردوسیصد میلیون تومان بابت حقوق ومزایای نیروهای شرکتی  وطرحی پرداخت می کنیم.دکتر سروش ادامه داد:

دراواخرآبان ماه،مرکزسوانح وسوختگی راه اندازی خواهدشدوپس از مرکز استروک سنترومرکز جامع سرطان، ساخت فضایی برای پاویون اساتید بعنوان آخرین پروژه بیمارستان درنظرگرفته شده است.

درپایان دکترروشنی با اشاره به اینکه بزرگترین بخش دیالیز متعلق به مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) می باشد ازاضافه شدن 10 تخت دیالیزوتوسعه فضای بخش دیالیز این مرکز خبر داد.