گرامیداشت هفته پژوهش وتجلیل از پژوهشگران برتر

مراسم هفته  پژوهش روز پنجشنبه 28 آذرماه درسالن آمفی تئاتر بیمارستان امام رضا (ع)با حضور پژوهشگران مرکزبرگزارشد.

رییس مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) درابتدا با تبریک ارتقای رتبه علمی اساتید بیمارستان امام رضا (ع)آنهارا سرمایه های این مرکز دانست وادامه داد:امیدوارم که پژوهش دردانشگاه نهادینه شود ومشکلات موجود درحوزه سلامت با پژوهشهای بنیادی حل شود.وی افزود: پژوهشگرهای بیمارستان امام رضا(ع) سهم عمده ای از پژوهشگرهای برتردانشگاه را به خوداختصاص داده اند ودرسالهای پیش ،کمتر متخصص بالینی بود که درلیست پژوهشگران برتر باشد اماوجود دستیار پژوهشی برای اساتید، روند پژوهش راتسهیل کرده است .دکتر سروش گفت:درحوزه پژوهشی بحث کارتیمی واستفاده از تجارب کشورهای دیگر میتواند کارگشا باشد وامیدواریم پژوهشها درحیطه های اجرایی نمود پیدا کند.

دکتر خاتونی معاون پژوهشی مرکزنیز  با اشاره به اینکه پژوهش محورتوسعه کشور است گفت:خوشبختانه وضعیت دانشگاه وهمینطور بیمارستان امام رضا (ع)درزمینه پژوهش  مطلوب است

دکتر خاتونی به افتخارات واحد توسعه تحقیقات بالینی اشاره کرد وگفت :: ۱۰۲ پروپوزال در این واحد مصوب شده است  بیش از ۳۰ مورد کارگاه برگزارشده   و۴ مورد نظام ثبت بیماریها مصوب  وبیش از ۳۰۰ ساعت مشاوره پژوهشی انجام شده است .

مدیر اطلاع رسانی وپژوهش دانشگاه علوم پزشکی دیگر سخنران این مراسم، تلاشهای بیمارستان امام رضا (ع)درزمینه پژوهش را قابل تقدیردانست واضافه کرد:پتانسیل خوبی دراین مجموعه وجود دارد  وامیدوارم که بخش علوم پایه وبالینی باهم همفکری وهمکاری داشته باشند ودست دردست هم پژوهش دانشگاه را ارتقاء دهند.دکتر رجعتی ادامه داد:دانشگاه علوم پزشکی رتبه ۱ دانشگاههای تیپ  ۲  کشور را کسب کرده است وقطعا  بیمارستان امام رضا (ع)نقش مهمی در این زمینه داشته است.

درپایان مراسم  به 30 نفر از پژوهشگران برتر مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) لوح تقدیر اهداء  شد.