مراسم تکریم حجت الاسلام خسروی برگزارشد

مراسم تکریم حجت الاسلام خسروی ظهر روز سه شنبه 30 اردیبهشت در کلاس Aبرگزارشد

دراین مراسم که باحضور رییس و معاونین بیمارستان وحاج آقا سوری نماینده دفتر مقام معظم رهبری دردانشگاه برگزار شد جوایز برندگان مسابقه با کریمان ماه رمضان نیز اهداء گردید.

دکتر سروش با بیان نقش روحانیت  درجامعه گفت:روحانیت اگر دردل جامعه باشد وصمیمی بامردم برخورد کند میتواتد  تاثیر گذار باشد وحاج آقا خسروی این ویژگی بسیار خوب راداشت.

وی ادامه داد:ایشان بیش از وظیفه مذهبی وفرهنگی خود ،دلسوزانه مشکلات درمانی وبخشها ومشکلات بیماران را بارییس بیمارستان درمیان می گذاشت وهمیشه باهمکاران دوستانه برخوردکرده اند وگره گشای مشکلات آنها بودند وتجارب ارزنده ای دارند که امیدواریم به حاج آقا محمدپور انتقال بدهند.
حجت الاسلام خسروی دراین مراسم اظهارکرد: من دوستان خوبی دراین مرکز داشته ام که هرگز فراموششان نمی کنم خسروی اضافه کردکتلاش وهمت رییس ،تیم مدیریت وپرسنل مجتمع بیمارستانی امام رضا ( ع)قابل توصیف نیست وازتلاشهای جهادگونه پرسنل بیمارستان تقدیر وتشکر میکنم.

درپایان مراسم از 10 نفر از برگزیدگان مسابقه با کریمان ماه رمضان جوایزی اهدا شد.

سلام