مجتمع بیمارستانی امام رضا ( ع) نگین درخشان دانشگاه علوم پزشکی

مراسم تکریم دکتر بیدهندی ومعارفه دکتر پیام محمدی به عنوان رییس مجتمع بیمارستانی امام رضا ( ع)صبح روز نهم خرداد1401  در آمفی تئاتر مرکز برگزار شد.

دکتر بیدهندی در ابتدای سخنان خود  مراسم ضمن تشکر از زحمات دکتر سروش رییس پیشین مجتمع بیارستانی امام رضا (ع)اظهار کرد:

دراینجا یادی کنیم از دکتر سروش که سالهای سال بعنوان رییس از جان ودل و از خودشان وخانواده شان برای مجتمع بیمارستانی امام رضا ( ع) مایه گذاشتتد .

وی سپس گفت:روزهای اوج کرونا حتی اکسیژن ودستگاههای تجهیزات پزشکی هم  به سختی تهیه میشد ولی ما در کنار مدیریت کرونا  همزمان وظیفه ذاتی بیمارستان که سطح ۳ ارجاع  استان است راهم  پوشش دادیم.

دکتر بیدهندی ادامه داد :به حداقل رسیدن کرونا نتیجه اینست که  شما همکاران عزیزم  وظیفه خود را به نحو احسن انجام دادید و کرونا راشکست دادید،در زمانی که بیماران کرونایی  نیاز به کمک داشتند این شماها بودید که با جان و دل ایثار می کردید.

دکتر بیدهندی باتشریح اقدامات انجام شده درمرکز گفت:یکی از کارهای ما راه اندازی اورژانس جدید بود که در آخرین پیکهای کرونا بسیار کمک بزرگی به ما کرد، مجموعه سکته حاد مغزی یک بخش مجهز با تجهیزات مدرن در کشور یک مجموعه استثنایی است که سال قبل افتتاح شد .

رییس سابق مجتمع بیمارستانی امام رضا اظهار کرد:اما پرسنل مجتمع بیمارستانی امام رضا( ع) از مظلومترین پرسنل دانشگاه هستند و تعداد پرسنل با کار وپرداختی ها تناسب ندارد وبیش از ظرفیتش بار روی دوش پرسنل است که از دکتر صوفیوند معاون محترم درمان خواهش میکنم این مسائل را مورد توجه قرار بدهند .

تودیعتت

۱۰ خرداد ۱۴۰۱ ۱۰:۰۱