عکس

🌺« چه بسیار فرق است میان کاری که لذتش برود و گناهش بماند و کاری که رنجش برود و اجرش اندوخته شود »
رسول اکرم(ص)

🔺️🔻ریاست و مدیریت مجتمع بیمارستانی امام رضا(ع) در پیامی از کلیه کارکنان مجتمع که در ارزیابی اعتباربخشی جامع بیمارستان قدمی برداشته اند تقدیر و تشکر کردند.

🔹️در این پیام آمده است : 🔻🔻

💠پرسنل محترم و فهیم مجتمع بیمارستانی امام رضا(ع)

🔹️یقیناَ توسعه و پیشرفت بیمارستان مرهون تلاش های بی دریغ مسئولین خدوم و دلسوزی می باشد که همواره جهت تعالی و ارتقاء این قطب درمانی قدم برداشته و خدمتگذاری را افتخاری بزرگ و پاسخگویی را وظیفه ای مهم برای خویشتن می دانند.

🔷️لذا بر خود وظیفه می دانیم به مصداق حدیث شریفه «من لم یشکر المخلوق لم یشکرالخالق»، از زحمات کلیه کارکنان ، اساتید ،گروه های آموزشی، درمانی و کلیه واحدها و بخش های بیمارستان امام رضا(ع) که در چند ماه اخیر با تلاش‌های شبانه روزی خدمات ارزنده ای به مردم در راستای اهداف اعتباربخشی انجام داده اند تقدیر و تشکر نماییم.

🔹️سلامتی وموفقیت روزافزونتان را ازدرگاه خداوند متعال مسألت می نماییم.

✔️دکترپیام محمدی - کیومرث حیدری
ریاست و مدیریت مجتمع بیمارستانی امام رضا(ع)