🔺️🔻دکتر کریمی معاون درمان وزارت بهداشت که وی را دکتر محمدی رییس دانشگاه و معاونین توسعه مدیریت و منابع و غذا و دارو دانشگاه همراهی می کردند از مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع)بازدید کردند.

بازدید

🔰وضعیت روند اجرای پروژه بیمارستان سرطان، پت اسکن، استروک سنتر ، بخش جدید NICU و آزمایشگاه بیمارستان امام رضا (ع) مورد بررسی و بازدید قرار گرفت .

🔰دکتر کریمی معاون درمان وزارت بهداشت  در این بازدید در خصوص تامین اعتبار لازم  جهت تسریع در راه اندازی و تجهیز بیمارستان سرطان و تجهیز بخش جدید NICU بیمارستان امام رضا (ع) قول مساعد دادند.

🔰همچنین معاون درمان وزارت بهداشت در این بازدید ضمن گفتگو با پرسنل این مرکز و رسیدگی به مطالبات ودرخواست آنها ، از بیماران بستری در این بیمارستان نیز عیادت و دلجویی کرد.

بازدید

ارم