🔻بازدید معاونت درمان دانشگاه از اورژانس بیمارستان امام رضا(ع) و کلینیک بوستان

بازدید

🔻بازدید معاونت درمان دانشگاه از اورژانس بیمارستان امام رضا(ع) و کلینیک بوستان

💠دکتر صوفیوند معاونت درمان دانشگاه که وی را دکتر نصیری مدیرعامل مجتمع بیمارستانی امام رضا(ع) همراهی میکرد صبح امروز از اورژانس مرکز درمانی امام رضا(ع) بازدید بعمل آورد.

💠شرایط پذیرش و تریاژ بیماران و همچنین تایم تعیین تکلیف بیماران از جمله مواردی بود که در این بازدید میدانی بررسی شد

💠 معاونت درمان دانشگاه و مدیرعامل مجتمع بیمارستانی امام(ع) نیز در حاشیه این بازدید روند درمان و تعیین تکلیف بیماران اورژانسی را بررسی و از زحمات همکاران اورژانس تقدیر نمودند.

💠بازدید از کلینیک تخصصی و فوق تخصصی بوستان دیگر مقصد بازدید معاونت درمان دانشگاه بود که در معیت دکتر نصیری و کیومرث حیدری ؛ ریاست و مدیریت مجتمع بیمارستانی امام رضا(ع) صورت پذیرفت .

💠در پایان ،دکتر نصیری ریاست مرکز از قسمت های پشتیبان برق مجتمع نیز بازدید، و نحوه کار دستگاه های تاسیساتی مرکز را بررسی کرد .

✔️۷ فروردین ۱۴۰۲