✅️روابط‌عمومی مجتمع بیمارستانی امام رضا(ع) در پیامی فرارسیدن پانزدهم اردیبهشت روز جهانی ماما را تبریک گفت.

🔸️متن پیام بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم

🔺️🔻تامین، حفظ و ارتقاء سطح سلامت مادر و کودک، مرهون زحمات انسانهایی است که با صبر و اخلاص، کوشش می کنند با بهبود بهداشت باروری زمینه تحقق اصل "انسان سالم محور توسعه" را محقق نمایند.

💠 جامعه مامایی به عنوان یکی از اعضای خانواده سلامت کشور به واسطه مهارت، دانش، ایثار اخلاص و معنویات خویش همواره نویدبخش حیات، نشاط و سلامت برای خانواده‌ها بوده و به ویژه با توفیقات چشمگیر و خدمات ارزنده در جهت تامین سلامت مادر و کودک؛ مایه مباهات نظام سلامت به شمار می آیند.

💠 فلذا بر خود لازم می‌دانیم روز جهانی ماما را به همه تلاشگران جامعه مامایی در سطح استان به ویژه ماماهای شاغل در مرکز آموزشی درمانی و تحقیقاتی امام رضا(ع) که وظیفه دشوار و حیاتی حفظ سلامت مادر و نوزاد را به عهده دارند، تبریک و تهنیت عرض می‌نماییم.

⭕️روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام رضا(ع)

عکس روابط عمومی