🔺️🔻 کمیته ترویج زایمان طبیعی و ایمن و کمیته ترویج تغذیه با شیر مادر تشکیل شد..

🔺️🔻 کمیته ترویج زایمان طبیعی و ایمن و کمیته ترویج تغذیه با شیر مادر تشکیل شد

✅️

✅️کمیته مذکور به ریاست دکتر نصیری مدیرعامل مجتمع بیمارستانی امام رضا(ع) و حضور دکتر زمانیان معاون دارو و درمان مرکز، دکتر شیرزادیان مدیر تجهیزات پزشکی دانشگاه، اساتید گروه زنان ،اطفال و بیهوشی ، سرکار خانم کاظمی رئیس دفتر مامایی معاونت درمان و دیگر مسئولین بیمارستان امام رضا(ع) در محل دفتر ریاست برگزار شد.

🔷️ارائه آمار و شاخص های مربوط به سزارین و زایمان طبیعی در سال ۱۴۰۱، بحث و بررسی در خصوص کمبود های تجهیزاتی بخش NICU و تخت های زایمان و نوزادان اتاق عمل، بحث و بررسی در خصوص روش های بی درد دارویی حین زایمان ، گزارش اثر بخشی تسهیلات و امکانات لازم جهت تداوم تغذیه و شیرمادر و بحث و بررسی در خصوص مشکلات پیرامون مادران و نوزادان با حضور کارشناسان معاونت درمان دانشگاه از جمله موارد مهم مطرح شده در این کمیته بود.

♦️توسعه متوازن گروهای آموزشی ،درمانی از اهداف تیم مدیریتی بیمارستان می باشد.

✔️۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲

ریاست