⭕️⭕️برای اولین بار در استان واحد کاردیو انکولوژی در راستای خدمت به بیماران سرطانی و مشاوره علمی و اصولی قلبی بیماران سرطانی در بیمارستان گلستان راه اندازی شد.

🌺بمناسبت هفته دولت 🔻🔻

✅️ همچنین بخش  سونوگرافی این مرکز با اولویت پوشش بیماران سرطانی و سپس بیماران سرپایی استان راه اندازی شد.

💠این مرکز مجهز به دستگاه اکوکاردیوگرافی و سونوگرافی پیشرفته با امکان سونوگرافی عروق می باشد.

💠لازم به توضیح است در این مرکز از تجارب اساتید و همکاران علاقمند به فیلد کاردیو انکوژی از گروه قلب و عروق و رادیولوژی استفاده می شود.

🔷️دکتر نصیری ریاست مجتمع بیمارستانی امام رضا(ع) در حاشیه راه اندازی این مرکز بیان داشت: 🔻🔻

💠با توجه به وجود مرکز اهدا مغز استخوان در بیمارستان گلستان و راه اندازی قریب الوقوع بیمارستان جامع سرطان بهارستان ، راه اندازی چنین مرکزی با هدف مشاوره و پایش بهینه وضعیت قلبی عروقی بیماران سرطانی یک اولویت اساسی می باشد.

💠در این راستا از حمایت‌های ریاست محترم دانشگاه و آقای دکتر شیرزادیان مسئول تجهیزات پزشکی استان جهت تأمین دستگاه سونوگرافی پیشرفته تقدیر شد.

ریاست

✔️یکشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۲ارم