مراسم گرامیداشت مقام کارگر

مراسم گرامیداشت مقام کارگر با حضور رئیس، معاونین توسعه و درمان، جمعی از مسئولین و پرسنل مجتمع بیمارستانی امام رضا(ع) و رئیس بیمارستان سوانح و سوختگی گلستان در سالن آمفی تئاتر مرکز

به گزارش روابط‌عمومی مجتمع بیمارستانی امام رضا(ع)در این مراسم که مناسبت فرارسیدن روز جهانی کارگر برگزار شد دکتر نصیری رئیس مرکز ضمن قدردانی از زحمات بی شائبه پرسنل فهیم و ایثارگر بخصوص کارگران محترم مجتمع اظهار داشت :

هرجا اسمی از کارگر برده می‌شود همه ما بی تردید به پاسداشت خدمات و زحمات این قشر عزیز رسم ادب و احترام را بجای آوریم.

وی افزود: زحمات این عزیزان را نه به زبان قادریم بیان کنیم و نه درعمل میتوانیم جوابگو باشیم .

درطی سال گذشته اقدامات زیربنایی خوبی با کمک همه شما انجام شد و با رایزنی‌هایی که در سطح دانشگاه و وزارتخانه انجام گرفت، اعتبارات خوبی برای تامین تجهیزات تصویربرداری‌، آزمایشگاهی و اتاق عمل به بیمارستان اختصاص یافت .

رئیس مجتمع بیمارستانی امام رضا(ع) تصریح کرد:

سال ۱۴۰۳ را سال خوبی برای همکاران پیش بینی میکنم و انشااله با انجام برنامه های زیربنایی و شکوفایی اقتصادِ درمان و پیگیری مطالبات به حق همکاران عزیز، در جهت رفع مشکلات این عزیزان قدم های اساسی برداشته شود.

در این مراسم دکتر علی بخشی و محمود فخری، معاونین توسعه و درمان مجتمع بیمارستانی امام رضا(ع) نیز در مقام کارگر و زحمات ارزشمند آنان به ایراد سخنرانی پرداختند و از پرسنل برتر با اهدای لوح سپاس تقدیر بعمل آمد.
سلیمانی
پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳