مسئول واحد تغذیه
خانم اکرم رحمتی
مدرک.ارشد تغذیه
در واحد تغذیه 7 نفر پرسنل مشغول کار میباشند
واحد تغذیه در طبقه 3 میباشد
شرح وظایف مشاور تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان
1 . همکاری با مسئول بخش تغذیه در تهیه و تدوین برنامه عملیاتی بخش تغذیه
2 . همکاری با مسئول بخش تغذیه در برگزاری جلسات کمیته تغذیه جهت طرح و بررسی مشکالت موجود و افزایش
هماهنگی و همکاری اعضاء تیم درمان )پزشکان، سرپرستار و مشاورین تغذیه( در اجرای برنامه های تغذیه بالینی در موضوعات
مربوطه
3 . برآورد تجهیزات و تدارکات مورد نیاز واحد مشاوره تغذیه و رژیم درمانی و انعکاس به مسئول بخش تغذیه
4 . هماهنگی و پایش اجرای دستورالعمل ها برای ارزیابی تغذیه ای)اولیه و تخصصی(، اعتباربخشی بخش تغذیه بیمارستان و
حمایت های تغذیه ای زیرنظر مسئول بخش تغذیه
5 . تهیه و ارائه گزارش عملکرد دوره ای و مقادیر شاخص ها به مسئول بخش تغذیه و ارائه راهکارهای مناسب جهت رفع
مشکالت موجود
6 . همکاری با مسئول بخش تغذیه در اجرای برنامه اعتباربخشی بخش تغذیه بیمارستان
7 . شناسایی و رفع نواقص استخراج شده مرتبط در سنجه های اعتبار بخشی بخش تغذیه
8 . تعامل با تیم درمان به اشکال مختلف مانند ارائه گزارش موارد خاص در جلسات گزارش صبحگاهی ) Morning
)Report
9 . تکمیل فرم های ارزیابی تخصصی تغذیه ای، تنظیم رژیم غذایی و ارائه مشاوره به بیماران به دنبال ارزیابی اولیه پرستار و یا
درخواست مشاوره پزشکان
10 . تکمیل فرم های ارزیابی تخصصی تغذیه ای، تنظیم رژیم غذایی و ارائه مشاوره ویژه و مستقیم به بیماران مبتال به :
دیابت، فشار خون باال وبیماری های قلبی عروقی، سرطان ها، سوختگی، سکته، نارسایی حاد کلیه، همودیالیز، سیروز کبدی،
پیوند اعضاء، زخم بستر، سوء تغذیه و سوء جذب،بیماری های نورولوژیک منجر به اختالل بلع، جراحی شکمی، پنومونی،
بیماری انسدادی مزمن ریه (COPD(، بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه، ضربه به سر، ناتوانی در تغذیه دهانی به هر